Menu

Banner
Banner

 
Bestellen, betalen en verzenden PDF Afdrukken E-mailadres

BESTELUITLEG:

U kunt de artikelen per soort zien door op de fotootjes op de hoofdpagina te klikken. U kunt ook op de namen in het keuzemenu aan de rechterkant van de pagina te klikken. Dan ziet u een rij producten van een soort onder elkaar staan. Bijvoorbeeld tribal sieraden of dagboeken. Ieder product heeft een naam en een fotootje. Onder de naam of de foto staat een groene knop waar u op kunt klikken om te bestellen. U kunt ook op de tekst 'Productdetails' klikken. Dan krijgt u extra informatie te zien over het product. Onder deze extra informatie staat ook een groene bestel-knop.

U kunt de foto's ook groot zien. Dat kan door op de fotootjes in de lijst te klikken, of door op de foto bij de extra informatie te klikken.

Klikt u op de groene bestelknop, dan ziet u een Opmerking-window, waar u kunt kiezen tussen 'doorgaan' of 'mandje'. Klik op 'doorgaan' als u verder wilt winkelen. Klik op 'mandje' als u wilt gaan afrekenen. Uw winkel mandje is te zien aan de rechterkant van de pagina. Daar staat ook de tekst 'Bekijk mandje'. Als u hier op klikt komt u ook bij uw winkel mandje.

Wilt u de bestelling afronden, ga dan naar het mandje en klik op 'Afrekenen'.

Dan kunt u kiezen tussen 'Terugkerende klant' en 'Nieuw hier?'. Als u voor het eerst bestelt vinkt u het bolletje voor de tekst 'Nieuw hier?' aan. Dan kunt u een account aanmaken (uw gegevens invullen) en een wachtwoord kiezen. Daarna ontvangt u een bevestigingsmail met een link waar u op moet klikken om het account te activeren.

Voortaan kunt u met dit account inloggen. Heeft u al een wachtwoord aangemaakt dan klikt u op 'Terugkerende klant'.

Nu begint het afronden van de bestelling in 4 stappen.

U kunt de bestelling en het adres controleren bij Stap 1. Wilt u een artikel verwijderen uit de bestelling klik dan op het groene prullenmandje achter prijs/aantal van het artikel.

Dan kunt u de verzendmethode (Stap 2) en betaalmethode (Stap 3) kiezen

Ten slotte klikt u bij Stap 4 klikt op 'Bestelling bevestigen'.

ADVIES: Het is het meest handig een account en wachtwoord aan te maken voordat u gaat bestellen. Dan gaat het bestellen het makkelijkste.

 

 

BETALEN EN VERZENDEN BINNEN NEDERLAND:

 

Betalen kan op drie manieren:

 

- vooruitbetaling (gratis)       naar ING rekening NL39 INGB 0006 3022 81

- iDEAL (gratis)

- Paypal (alleen in combinatie met aangetekend verzenden)

- rembours (betalen aan de postbode, alleen binnen Nederland)

 

iDEAL betalingen worden verwerkt door Assurepay.

 

Verzending kan op de volgende manieren:

 

- envelop (indien mogelijk) 2,42 euro

- Basis Pakket 8,17 euro

- Aangetekend verzenden 9,74 euro

- Rembours pakket tegen actuele kosten

Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u uit deze mogelijkheden kiezen. Bij grote artikelen is de keuze ‘envelop’ niet mogelijk.

De Nederlandse overheid rekent 21% btw over verzendkosten. Deze is al verwerkt in de aangegeven bedragen.

 

 

Verzending België

Voor pakketpost wordt een Internationaal Plus pakket gebruikt. Voor brievenbuspost kunt u uw bestelling per mail doorgeven en zoeken wij de verzendkosten voor u op.

 

 

INTERNATIONAAL/INTERNATIONAL:

 

Voor internationaal verzenden, gebruiken we het TNT Internationaal Plus pakket. Het tarief wordt aangegeven tijdens het bestellen. Dit pakket is verzekerd tot 500 euro binnen de Europese regio, en 146 euro daarbuiten. Indien u een hogere verzekering wenst, neemt u dan even contact met ons op.

For international mail, we use TNT International Plus package. The rate will be indicated during the ordering process. This package is insured up to 500 euro for the European region, and 146 euro world wide. If you would like a higher insured value, please contact us.

 

 

Privacy

Wij gebruiken uw informatie alleen om de betreffende bestelling te kunnen verzenden. Wij maken geen reclames of data-analyses en verstrekken onder geen beding informatie aan derden. Onze winkel gebruikt alleen technische cookies die nodig zijn voor het functioneren van de site, geen andere soorten cookies. Betalingen worden verricht via een beveiligde verbinding. Wij werken niet met credit card betalingen en anderen kunnen niet op uw kosten bestellen. Ons systeem is beveiligd met diverse up-to-date beveiligingsmethoden en wordt dagelijks door IT gecontroleerd. U kunt te allen tijde uw informatie laten verwijderen of uw account opheffen.

 

 

 

 

 

Winkelwagentje
Uw mandje is momenteel leeg.

Produkt groepen

Power of Symbols zilveren sieraden en andere symboolsieraden Sieraden: kettinkjes, armbanden, ringen, hangers diversen Bedelsieraden, Power of Symbols, bedels en beads Chakra's symbols en charmas Yoga Fair Trade Eco sieraden Vikingsieraden Viking historische voorwerpen Middeleeuwse sieraden en beslag Keltische sieraden Historische Keltische sieraden Wicca sieraden, Gaia Cernunnos Pentagram Heiligen, medaillons, rozenkrans, engelen, santeria Gothic en biker sieraden Alchemy gothic sieraden en accesoires Amuletten Amuletten speciale series Edelstenen en mineralen Edelsteen sieraden Fossielen Riemgespen en riemen Gothic kleding en tassen Alternatieve kleding Alternatieve accesoires Tassen, portemonnees en money belts Altaar artikelen Altaarbeelden en -beeldjes Gothic en skulls Book of Shadows en schijfwaren Paganistische spullen: stickers buttons mokken kadootjes en meer Rituele artikelen en voorwerpen Spell kits Geluks washes poeders zepen en colognes Kaarsenhouder en kaarsendover Kaarsen Wierookhouders Wierook Smudging Sjamanistische rookmiddelen Kruiden Thee Magische olie en parfum Etherische oliën - aromatherapie Aromatherapie accesoires Basis materialen en werktuigen, vijzels Kristallen bol, zwarte spiegel en zienerskom Pendelen Runen en heksenrunen Tarot en kaarten Waarzeggen - Ouija bord en diversen Spiegels Doosjes en kistjes Buidels en buideltjes Wandhangers Kristallen Magneten Vlaggen Boeken almanac agenda Pagan posters A4 Kunstprenten Wenskaarten Yule kaarten agenda Fantasy Tibetaans en Boeddhisme Feng shui en Chinees Hindoeïsme en India artikelen Oosters diversen Amerikaans Indiaans Kadootjes in diverse prijsklassen Liefde en romantiek Dryad Design sieraden beelden en wandhangers- Paul Borda Informatie, geschiedenis en spreuken free spells Pagan roots forum Sleutelhangers

Nieuwe produkten

Het geheim van Zwarte Piet en de Mariagodin
Het geheim van Zwarte Piet en de Mariagodin
€45.00raven wandhangertje
raven wandhangertje
€7.50
€4.95
U bespaart: €2.55raven wandhangertje
raven wandhangertje
€7.50
€4.95
U bespaart: €2.55Meer Magische Mens
Meer Magische Mens
€39.95De Magische Mens - driedelige serie
De Magische Mens - driedelige serie
€99.00De Magische Mens - driedelige serie
De Magische Mens - driedelige serie
€99.00De Magische Mens - driedelige serie
De Magische Mens - driedelige serie
€99.00Forum